Van der Valk aan boord, nieuwe gordijnen en bezoek uit Empuria Brava

gordijnstof-roos-meerval

 

 

Rijden we afgelopen weekend richting boord, zien we een zeilschip op de bokken staan. Nou is dat niet heel bijzonder in onze omgeving maar deze komt uit Empuria Brava.
empuria brava schipIeder jaar, gaan wij naar Rosas, een stadje naast Empuria Brava in Spanje. Fantaserend op het strand, zien Martin en ik ons dan over een aantal jaren aankomen varen met ons varend woonschip. Tot Marseille binnendoor en dan een klein stukje langs de kust. Volgens ons moet dat echt kunnen! Nu weet ik niet of dit schip zeilend onze kant op is gekomen maar het was zo grappig toen we kwamen aanrijden. Hij heet nog Casa del Mar ook….

Ons nieuwe Van der Valk bed!

Telkens wanneer we in een Van der Valk hotel overnachten, dan liggen we zo lekker en slapen we heerlijk. Eerder hadden we al een topdekmatras bij Van der Valk gekocht, maar het lag toch nog anders. Eind vorig jaar hebben we toen, alle hoeslakens verwijderd in de hotelkamer om te zien waar we nou werkelijk op sliepen. Bij thuiskomst meteen het hele spul besteld op de webshop van Van der Valk en vorige week hadden we het bed met achterwand en nachtkastjes compleet. Tot vorig jaar wisten we nog niet van het bestaan af maar je kunt er werkelijk alles bestellen, dekbedden, kussens, spreien, boxspring's, matrassen, nachtkastjes enz. enz.

Eerst werd er keurig een staal toegestuurd zodat we de keuze kregen uit verschillende stoffen en kleuren.
boxspring en matras bekleed van der valk

De zijkanten zijn bij de Van der Valk matrassen namelijk mee gestoffeerd, waardoor het lijkt alsof de boxspring overloopt in het matras. De achterwand is ook van dezelfde stof. Nachtkastjes erbij uitgezocht, dus nu is onze slaapkamer compleet.

bedachterwand

Het ligt heerlijk en het ziet er prachtig uit, nietwaar? Mmmm...misschien nog wat leuke kussens scoren!

gordijnen meervalNieuwe gordijnen achterop

Verder wordt er gewerkt aan nieuwe gordijnen achterop in de roef, het verblijf van onze jongste dochter. Daar hadden we witte rolgordijnen maar door niet goed afgedichte rubbers kwamen er al snel lelijke vochtplekken in. Het naaimachine samen met mij, is niet echt een heel goede match dus ben ik blij dat ze kant en klare gordijnen verkopen, die hoef je alleen maar om te strijken met zelfklevend zoomband!

 

Nautisch tintje eraan door de af ze af te werken met een apenvuistknoop, ook weer klaar!

Vandaag, de Meerval in de Telegraaf!
Na de kou, is het nu een heerlijk zonnige dag in m...
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 22 juli 2019

Captcha afbeelding