By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Fontgrootte: +

Verven, verven, ja sorry mensen het gaat (onder andere) weer over verven..…

Meerval-achterdek

 

 

 

Onlangs dacht ik, ik zal jullie weer eens bijpraten middels een blog. Maar tegelijkertijd die mensen kunnen wel gek worden over onze verfpraat. Wanneer je een schip hebt loop je menig uur met de verfkwast in de hand of schuurpapier. De schippers onder ons zullen het herkennen…. Afwisselend met een luiwagen om te boenen.

 

 

 

 

 

Mijn man gaat zelfs regelmatig met de stofzuiger door het gangboord, toch wel maf vind ik.

meerval stofzuigen meerval stofzuigen1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Maar wat is er nu weer geverfd?

De gangboorden het achterdek en voordek. Het schip staat steeds mooier in de lak.

meerval achterdek1

meerval gangboord1

meerval voordek

supMaarrrr……het goede nieuws, het verfwerk is klaar voor dit jaar! En omdat stilzitten erg lastig is heeft Martin een leuk speeltje gekocht, een sup. Actiefoto’s volgen volgende keer haha.

 

Ik geniet van de natuur die opbloeit met het mooie weer van afgelopen maand. Lekker buiten eten of drinken. Wat ben ik toch blij dat het Covid 19 virus niet in november begon! De vogels tjilpen me s’ morgens wakker en we hebben nieuwe buren gekregen. Zo schattig!

De eerste foto waren de 5 jongen net geboren op de 2e foto heb ik geprobeerd vast te leggen dat ze op de rug van de zwaan meezwemmen, er is er maar 1 zichtbaar maar er zitten er 2 in. Die ene dook net weg tussen de veren toen ik een foto wilde nemen.

zwanen1

zwanen4

zwanen 3

 

Daarnaast hebben we prachtige XL pioenrozen! Echt supergrote bloemen van 15cm doorsnee. Ik probeer ze te drogen maar dat wil nog niet helemaal lukken. De eerste ronde had ik zoals op internet gelezen op gaas gedroogd, daar had ik de voorzethor voor gebruikt, maar helaas die zagen er niet uit. Dus is de 2e ronde nu opgehangen aan de lamp in de stuurhut, eens zien of dat wel wil.

pioen 3     pioen1      pioen 3  

Komend weekend hebben we een lang Pinksterweekend met mooi weer, dus gaan we lekker varen. Waarheen nog geen idee maar de volgende blog zal niet zo lang op zich laten wachten dus dan weten jullie het ook…

Fijn weekend, allemaal en pas op jezelf!

Beloofd is beloofd....
Het voorjaar is begonnen!
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
zaterdag 02 december 2023

Captcha afbeelding

E-privacy beleid