By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Fontgrootte: +

Nazomeren...

Nazomeren...

 

Van de heerlijke vakantie, die met dit weer gelukkig in ons hoofd blijft zitten, klussen we in een langzamer tempo nog wat door omdat we ook genieten van het wonen aan boord, het buitenleven natuurlijk in combinatie met het mooie weer.

 

In de stuurhut hangen er ondertussen plisse gordijnen want het werd er het toch wel erg warm. Het mooie is dat ze van boven naar onder kunnen schuiven en andersom net waar we zin in hebben, voor wat privacy wil of juist als we naar buiten willen kijken.

raam

raam1

raam2Onze jongste dochter heeft de gehele roef achterop tot haar beschikking en wilde heel graag een deur om haar kamer af te sluiten.

Snap ik natuurlijk wel, huiswerk werd als reden genoemd maar wat privacy voor het samenzijn met haar vriendje zal natuurlijk ook mee tellen.

Voor ons is het evengoed fijn om de ruimte te kunnen afsluiten, ieder ander met opgroeiende puber dochters zal dat begrijpen. Martin heeft daarom een deur gemaakt vlak voor de ingang van de roef, zodat de ingang naar het 2e toilet toegankelijk blijft. Deze is helaas nog niet werkbaar, de sanibroyeur is kapot en de wanden staan nog in de grondverf, mooie winterklus dus houden we nog wat kluswerk op voorraad.
deur roos2

deur 1roos
Aan de wal zijn ze ondertussen bezig met de fundering voor onze blokhut.
Container 2 staat nog steeds in de wacht met schuurspullen, zoals gereedschap, fietsen, bbq en dergelijke.
Dus dat wordt vanavond blokhut bestellen en de komende dagen de blokhut plaatsen.

fundering schuur
Jammer genoeg komen er zonder te vragen ook weer dingen bij op het kluslijstje.
Zo werkt de stopknop vanuit de stuurhut van onze DAF 575 boegschroefmotor niet meer sinds de laatste week. Waarschijnlijk is het probleem de stoprelais of de stopmagneet….
Weet iemand een adres die dit soort onderdelen heeft ?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wonen op het water
Zomervakantie 2016
Comment for this post has been locked by admin.
 

Reacties

E-privacy beleid