By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Fontgrootte: +

2e week mei 2018

achterroef-meerval-ramen-rood

Gister is de actuator voor de boegschroef weer opgehaald. We weten nog niet of het ook werkelijk werkt want zo de monteur vertelde zou deze verkeerd in elkaar gezeten hebben. Vreemd want hij heeft al die tijd, een jaar of 40, gewerkt.
actuator meerval
Hemelvaartweekend varen wordt ‘m dus, helaas nog niet. Martin kan nog niet veel meer (hernia), en de actuator moet nog worden teruggeplaatst om te zien of het ook werkelijk werkt na reparatie. Wordt vervolgd dus...

Ondertussen staan de eerste ramen in de rode verf en dat geeft een heel frisse blik. Geen spijt van onze keuze!
raam rood

2 ramen meerval rood

De foto hierboven zie je dat de eerste 2 raamkasten zijn nog niet geverfd de laatste 2 wel. (En in het water zie je mijn yoga houding om deze foto te nemen ?) Op de foto hieronder kun je goed zien dat de raamkasten van de roef mooi in de rode verf staan ondertussen.
achterroef meerval ramen rood
Verder hebben we nog wat lekkage. Wat er lekt weten we helaas (nog) niet maar we hebben iedere week ca 40ltr water op het vlak staan. Iets waar we ook mee aan de slag moeten maar wat door lichamelijke ongemakken nog niet mogelijk is nu. Kruipdoor en sluipdoor, tijgerend naar voren kruipen onderin het schip is iets wat niet gaat met een hernia. Dus pompen we het water maar weg met enige regelmaat. Het kan een losse klinknagel zijn of een lekkage in de badkamer of de watertank……mmmm allemaal geen fijne opties. Het schip uit het water staat toch aankomend jaar op plan om het onderwaterschip schoon te spuiten en in de anti fouling te zetten. Iets vervroegen is geen probleem, dan kan evt een klinknagel makkelijk worden dichtgelast, de watertank repareren is ook nog te doen maar de badkamer slopen is een minder prettige gedachte.

Het wordt hier iets lichter, dus hopelijk zet het mooie weer, weer door.
Fijn Hemelvaartweekend allen!

Begin juni 2018
Begin mei 2018
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
maandag 27 mei 2024

Captcha afbeelding

E-privacy beleid