By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Fontgrootte: +

Blij met onze nieuwe bank!

nieuwe-bank-meerval

We zitten er mooi bij! Dat was waar ik was ik gebleven…

Nou letterlijk! Want we hebben een nieuwe bank. 

Eigenlijk zijn wij altijd heel eensgezind. We weten precies wat we niet willen en het is dus meteen een nee of een ja bij een aankoop. Is het een ja, dan zoeken we ook niet verder. Mooi is mooi, bij ons. Dit keer dus ook…. op naar de woonboulevard.

Bij binnenkomst stond er een “woonhostess”, klaar. Hoe noem je zo iemand die alle banken van de hele woonboulevard uit haar hoofd weet? Ze vroeg: Kan ik jullie helpen, waar zijn jullie naar opzoek? Nou goed, we willen ongeveer dit en dat maar dan niet met zus of zo en in een andere kleur. Ze begreep eigenlijk wonderwel wat we zochten en de bank waar we op uitkwamen hebben we ook maar meteen gekocht. Even de kleur uitzoeken, dat is lastiger met een stoffen/leder staal van 20cm, maar gelukt. Daarna de hoogte bepalen, en klaar. En dan wil ik meteen naar huis om op de bank te gaan zitten maar helaas, hij had wèl 14 weken levertijd.  

Nou goed, uiteindelijk is dat ook zo voorbij want de tijd vliegt. De vorige bank werd naar onze dochter gebracht en toen zaten we een avondje op de zitzakken. Kan erger, ze zitten prima.… Behalve dat ik ze sterk associeer met bbq en witte wijn omdat we ze altijd buiten gebruiken ;-)

zitzakken meerval

bank binnenkrijgen meerval

 

 

 

Maar toen moest de bank nog naar binnen.
Het kan bijna altijd via de koekoek maar makkelijker is gewoon via de deur.

Dat was nog even een dingetje maar met 3 man een hoop trekken en duwen is het gelukt.

 

 

 

 

 

nieuwe bank meerval

De bank heeft een uittrekbaar slaapgedeelte en een uitschuifbare lade, zoals op de onderstaande foto's van de leverancier. Wij hebben gekozen voor microleder. Microleder bestaat uit schaafsel van echt leder. Dit wordt samen geperst met lijm waardoor er een lederen basis ontstaat. Op deze basis wordt een microvezel gelijmd wat meestal bestaat uit katoenen vezels. Hierdoor hebben we wel de vleug die lijkt op geschuurd leder maar het is praktischer in onderhoud. Praktisch daar houden we van.bank meerval

Onze boekenkast....
Stucen en sausen aan boord van de Meerval
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
vrijdag 24 maart 2023

Captcha afbeelding

E-privacy beleid