By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Fontgrootte: +

De schilder is druk in de weer…

chaos-woonk

Goh, wat is dat toch een mooi vak! Je ziet het na een schilderbeurt heerlijk opknappen je hebt altijd eer van je werk. Ons plafond leek van een afstand aardig netjes maar vertoonde veel zwarte vegen. Deze zijn ontstaan na de storingen met de pelletketel van vorig jaar.

In 2 dagen stonden de plafonds in de grondverf, zijn de openstaande naden netjes dicht gekit en zijn ze 2x in de zijdeglans lak gezet. De chaos was compleet, logisch want waar moet je met alle spullen naartoe? Buiten is het nat en de zolder ontbreekt….

 

schilder

En dan is het zonder gordijnen/raambekleding toch ineens ongezellig binnen!

zonder gordijnMaar goed, dit is weer achter de rug en nu genieten we van een prachtig zijdeglans plafond, de wanden in het woongedeelte zijn over een paar weken aan de beurt. En dat is iets wat je nu wel heel duidelijk ziet….

IMG 5427

koekoek

De koekoek is prachtig geworden al is het lastig weer te geven op de foto, maar hij was voorheen slecht gedekt en had verschillende kieren. led

 

We hebben meteen de laatste spotjes maar met ledverlichting vervangen.
Normaal gesproken een klusje wat zo gepiept is, maar bij ons bleef het erbij. Nu waren ze er toch allemaal uit ;-) dus hebben we het maar meteen meegenomen.

 

Stuurhut

Op dit moment zijn ze bezig in de stuurhut met het schuren en lakken van de houten wanden en het dashboard. Deze worden in de hoogglanslak gezet met Epifanes blanke bootlak met extra uv filter. Mochten er schippers zich afvragen waarom deze lak? Omdat het een lak is op basis van houtolie, phenol en alkydhars. Deze vloeit optimaal uit en geeft een mooie volle glans, aldus Dennis de schilder van, Schilder & Montagetechniek Huijpen. Waar we zeer tevreden over zijn! Hieronder nog een paar voor en na foto's..

dashboard mat

 Voorheen mat en nu in hoogglans...

hoogglans dashboard

mat zij stuurhut

Hierboven ook nog in matte versie en hieronder in hoogglans..

zij glans

 

Stucen en sausen aan boord van de Meerval
Een zonnige groet vanaf de Meerval!
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
donderdag 21 september 2023

Captcha afbeelding

E-privacy beleid