Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

achterop

 

Wat een mooie dag wèèr vandaag! Mogen we even storen tijdens de bbq?

 

Er wordt hier aan boord wat geschuurd en geverfd en natuurlijk ook weer getwijfeld over een kleurkeuze. (mensen die mij/Gaike, kennen weten dat ik kleurencombinaties me nogal bezig kunnen houden) Zoals we in onze vorige blog al vermelden vinden wij het rood een mooie combinatie met de overige kleuren.

Nu zijn we eigenlijk nieuwsgierig wat jullie vinden. De raamkasten waren voorheen (donker)rood en wij willen/wilden ze graag (petrol)blauw hebben. De ramen achterop zijn vorig jaar al geschilderd in dezelfde kleur als de pet van de stuurhut en de autokraan. Dat geeft een mooie rustige uitstraling. Of is het toch mooier om ze "brandweer" rood te maken, zodat het meer opvalt?

Het is wat lastig om een goed beeld op foto te krijgen maar hieronder heb ik de oude variant, het bruinrood (wij denken eerder in felrood) en de nieuwe variant het petrolblauw. De rand rondom de achterroef en de stuurhut wordt rood.

raamkasten rood
 

raamkasten blauw

 

Wees gerust we trekken natuurlijk ons eigen plan maar het lijkt ons leuk om jullie te laten stemmen en eens te kijken daar uitkomt.

 

U kunt niet meer stemmen, het merendeel (80%) heeft gekozen voor rood, net zoals wij! Binnenkort meer hierover :-).

 
We nemen jullie even mee terug naar binnen ivm het...
Schuren & verven in april...
 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://onsvarendwoonschip.nl/