By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Fontgrootte: +

Lang weekend Sneek

Meerval-witte-brekken-2022

 

 

Goh wat zijn wij gelukkig met ons nieuwe terras!

terras 2022

Zo vanuit de stuurhut een plek een zitplek voor een kop koffie, ik denk dat we het al 100 keer tegen elkaar hebben gezegd, Fijn he! We pakken nog veel sneller een moment buiten.

Binnen hebben we onze oude pelletkachel ingeruild voor een mooie nieuwe maar die ga ik nu geen aandacht geven want het is zomer. Laten we de weergoden niet verzoeken dus die bewaar ik voor een ander moment... :-)

Degene die onze website volgen weten dat er in de maanden april/mei en soms nog een restje van juni verven en schuren eigenlijk altijd het hoofd thema is.

schuren verven dek 2022
Dat is nu niet anders, afgelopen weken waren het dan ook de weerapp’s die ons bezighielden om te kijken of het droog bleef en hoe lang om te kijken of nog snel iets geverfd kon worden. Het voordek en de gangboorden moeten nog maar dan zijn we voor dit jaar weer klaar.

We…. nou ja Martin dan ;-).

schuren verven dek 2022 1

schuren verven dek 2022

Op het moment van schrijven liggen we aan de Witte Brekken in Sneek. We hadden eigenlijk gedacht dat het weer (nog) mooier was dit Pinksterweekend, maar goed tot nu toe is het droog en hebben we aardig wat zon gehad. Met de bijboot even naar Sneek een terrasje pakken en verder genieten van de rust.

uitzicht witte brekken

uitzicht witte brekken 1

Een ander soort rust dan in Lemmer, want daar liggen we ook midden in de natuur. Hier zijn veel minder vogel geluiden dat vind ik dan wel jammer maar we hebben wel weidser uitzicht en meer vaarplezier om ons heen. De roerdomp die ooit in Lemmer was hoor ik nu in Sneek dus dat is dan wel weer grappig want die maakt zo n apart geluid. Fijn weekend allen!

uitzicht witte brekken

 

 

Dit was Hoogkerk
Eindelijk een terras en onderweg naar Lemmer!
 

Reacties 2

Gast - Annemarie Scholten op maandag 06 juni 2022 19:18

Hoi Gaike,
Wat een mooi terras is het geworden! Fijn, hier kun je heerlijk zitten.
Ook wordt er dus weer ijverig door Martin geverfd! Dat wordt weer genieten deze zomer.
En……voel je niet schuldig dat jij niet verft, iemand moet toch voor koffie en een glaasje zorgen en bovenal zeggen hoe mooi het wordt!
Fijne zomer, geniet ervan!
Lieve groeten, Annemarie

Hoi Gaike, Wat een mooi terras is het geworden! Fijn, hier kun je heerlijk zitten. Ook wordt er dus weer ijverig door Martin geverfd! Dat wordt weer genieten deze zomer. En……voel je niet schuldig dat jij niet verft, iemand moet toch voor koffie en een glaasje zorgen en bovenal zeggen hoe mooi het wordt! Fijne zomer, geniet ervan! Lieve groeten, Annemarie
Martin en Gaike Bos op woensdag 27 juli 2022 11:53

Oh wat leuk dat je reageert, Annemarie. Ik zie het bericht helaas nu pas, sorry! Ja het is echt super, we zeggen het dagelijks tegen elkaar. Jullie ook fijne zomer, liefs Gaike

Oh wat leuk dat je reageert, Annemarie. Ik zie het bericht helaas nu pas, sorry! Ja het is echt super, we zeggen het dagelijks tegen elkaar. Jullie ook fijne zomer, liefs Gaike
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
maandag 27 mei 2024

Captcha afbeelding

E-privacy beleid