Kerst en Oud en Nieuw 2017 in Sneek

Kerst en Oud en Nieuw 2017 in Sneek

Meerval uit sneek varen winter 2017

Meerval vaart naar sneek winter 2017.jpg

Voor de prachtige regenboog die we onderweg zagen was ik net iets te laat om deze vast te leggen op beeld, nog een klein stukje is ervan te zien op de foto. Gelukkig was het de enige regenbui.

regenboog op weg naar sneek

Dat is dan weer leuke van aan boord wonen, je kunt gaan en staan waar je wilt. Tickets voor Top 2000 in het theater van Sneek, eten bij andere restaurants en het circus Salto voor de deur. Niet dat ik zo'n fan ben van het Circus maar het is wel heel mooi om te zien hoe deze mensen leven, van plaats naar plaats. Het opbouwen en afbreken van de circustent, het trainen trainen en trainen, middag en avonds de voorstellingen spelen en daartussendoor zonder al te veel luxe verblijven in je caravan. Dat is echt het volgen van een passie! Toen ik las hoe Sander van Circus Salto zijn kinderdroom heeft verwezenlijkt, vond ik het iedere dag weer bijzonder om te aanschouwen.
Zo zie je weer allemaal andere dingen die we in Lemmer niet hebben.

Meerval kerst sneekFoto, Ron Scheffer
En bij toeval kwam ik deze foto tegen op de FB pagina van Circus Salto, zie ons liggen vlak achter de circustent! Op onderstaande foto zie je ons nog beter liggen.
meerval kerst
Foto, Ron Scheffer
Het was leuk 3 weken Sneek! In Lemmer genieten we meer van de natuur, zoals deze vogels die dan ineens voor je raam vliegend wegzwemmen.

vogels sept

Boot Düsseldorf
Najaar en winter, vervolg...

Related Posts

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://onsvarendwoonschip.nl/