By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Fontgrootte: +
Aanbevolen

Dak eraf, kuip erin, het wordt super!

Meerval-Franeker

De laatste blog werd het dak eruit gehaald, maar nu zijn we echt al een stuk verder.

De kuip is in de loods op de juiste hoogte afgezaagd en vervolgens definitief geplaatst in de achterroef. Zoals je ziet op deze foto’s is er aan de buitenkant niets te zien, de lijn van het schip is dus zoals we wilden, mooi behouden. 

zijaanzicht meerval onveranderd

Om te voorkomen dat we een zwembad hebben na een regenbui, zijn er in de kuip 2 afvoeren gemaakt, die worden hier aan de buitenkant van het schip afgelast.

afvoer lassen meerval


De tent boven de kuip kon daarna worden verwijderd en Martin heeft de het geheel nu 3x in de 2 componenten epoxy primer gezet, het is (nu nog) wel een heel wit steriel gezicht. De wanden en de vloer, alles is wit dus we noemen het nu onze badkuip en gaan we nadenken over een kleur aan de wanden. De vloer willen we graag wit houden, dat is wel fijn met de warme zomer van 2022 ;-) want dat is lekker koel aan je voeten.

kuip epoxy primer meerval

kuip achterop meerval

kuip achterop meerval 1

Hier komt de toegangsdeur naar de stuurhut. Op dit moment is de onderstaande foto het aanzicht vanaf de binnenkant van de stuurhut.

doorgang vanuit stuurhut meerval

Doorgang vanuit stuurhut

Je kunt vanuit de stuurhut dus wel al overstappen naar buiten maar er komt nog een vloerluik en een deur. De timmerman is ziek dus wachten we met het vervolg tot hij weer beter is. Wordt vervolgd....

Eindelijk een terras en onderweg naar Lemmer!
Het dak is eraf!
 

Reacties

Nog geen reacties
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
zaterdag 02 december 2023

Captcha afbeelding

E-privacy beleid