By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Fontgrootte: +

Binnen en buiten.

Binnen en buiten.

Er is afgelopen dagen zowel binnen als buiten een slag gemaakt, het plafond staat helemaal in de primer dus het goud en zilver verdwijnt met de dag. Happy me, want ik heb t niet zo op bling bling....

plafondprimer

 plafondkunst

Dit vond ik wel een grappig gezicht al die inbouwspotjes die nu uit zo n 20 cm uit het plafond hingen. Nieuw design ;). De ramen staan ook allemaal in de primer.

Buiten zijn de relingen verwijderd, dat gaf toen ze erop zaten een erg rommelig gezicht en het was het ook een enorme zichtbelemmering tijdens het varen. De zonnepanelen die nu op de autokraan zitten worden nog verplaatst naar het stuurhutdak. Dan hebben we vrij zicht als we varen. Beter!
railing eraf slijpen

Railingverwijderd

Het stuurhut dak staat ondertussen in de 2 componenten primer. Apart spul, het rolt nogal zwaar en het rolt niet lekker uit. Maar goed, het resultaat is prima. En het ziet er al een stuk leuker uit dan dat bruine ijzer.
stuurhutdak

dakprimer

Hieronder nog een foto, de stuurhut in oude situatie en hoe deze er nu uit komt te zien.
tekeningstuurhutEr is ook veel onzichtbaar werk gebeurd, waar een hoop tijd in gaat zitten. Van die kleine dingen die moeten gebeuren. Zo was het veel schoonmaakwerk telkens na het slijpen aan staal omdat dit direct roestvorming geeft. Wat elektra opnieuw aansluiten of oude elektra verwijderen, nieuwe slang koppelen aan de dekwaspomp. En vanmorgen vroeg heeft Martin alle tegels voor de badkamer aan boord gesjouwd. Direct goeie ochtendgymnastiek! ;-)

Binnen en buiten 2
Het dak is eraf!
 

Reacties 2

Gast - Miranda op zaterdag 02 april 2016 20:37

Staat toch mijn email verkeerd ...con moet zijn com

Staat toch mijn email verkeerd ...con moet zijn com
Martin en Gaike Bos op zaterdag 02 april 2016 20:57

Oh hihi, nou dan heb je aardig wat te lezen! Zie dat je je opnieuw aangemeld hebt :-).

Oh hihi, nou dan heb je aardig wat te lezen! Zie dat je je opnieuw aangemeld hebt :-).
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
dinsdag 23 april 2024

Captcha afbeelding

E-privacy beleid